Medinet

Medinet on Ruotsissa lääkäreiden työvuorosuunnittelupalveluiden markkinajohtaja. Tavoitteena on pian olla sitä myös sairaanhoitajille.

Medinetin palveluiden tavoitteena on optimoida ja tehostaa henkilöstöprosessia parantamalla työvuorosuunnittelua ja integrointia johtavien palkkausjärjestelmien kanssa. Medinet toimittaa kattavan palvelu- ja järjestelmäpaketin, joka yksinkertaistaa ja parantaa lääkäreiden ja hoitohenkilöstön resurssien suunnittelua.


Taustatiedot

Medinetin (Medical Networks Sc. AB) perustivat vuonna 2007 Jim Nilsson, PhD, ja Tuomo Caprali, M.Sc. Tuotekehitys aloitettiin yhteistyössä Sahlgrenskan yliopistosairaalan sisätautien klinikan kanssa. Tuotekehityksen tuloksena syntyi Medinetin ydinpalvelu helmikuussa 2007.

Tavoitteena on tuottaa hoitohenkilöstölle helppokäyttöisiä verkkopohjaisia palveluita, jotka helpottavat ja tehostavat henkilöstö- ja resurssisuunnittelun hallinnollisia rutiineja.


Medinetin palvelut

Medinet tarjoaa ja toimittaa verkkopohjaisia palveluita (Työvuorolista, Päivystysportaali, Integrointi ja Koulutusportaali) terveydenhuollon ammattilaisille.

Medinet tuottaa alan johtavia työvuoropalveluita lääkäreille ja asiakkailleen Ruotsin 20 sairaanhoitopiirissä, joiden käyttäjämäärät ovat kaikista suurimmat.

Medinetin maine on erittäin hyvä sen tyytyväisten asiakkaiden ja monipuolisten palveluiden käyttäjien keskuudessa. Asiakkaiden mielestä kanssamme on helppo keskustella, koska ymmärrämme hyvin heidän erilaisia työtapojaan ja tarpeitaan. Monet suosittelevat palveluitamme!