Työvuorolista

Medinet Työvuorolistalla voidaan käsitellä kaikkia työvuoroja, niin tavanomaisia kuin päivystyksiäkin.

Medinet Työvuorolista lääkäreille ja sairaanhoitajille

Medinet Työvuorolistalla voidaan käsitellä kaikkia työvuoroja, niin tavanomaisia kuin päivystyksiäkin. Järjestelmässä on paljon vaihtoehtoja, jolloin se sopii kaiken tyyppisille klinikoille ja sairaaloille. Koska kyseessä on terveydenhuollon työvuorojärjestelmä, on tärkeää, että väärinymmärryksiä vältetään. Oikean henkilön läsnäolo voi olla elämän ja kuoleman kysymys. Olemme tästä syystä tehneet parhaamme luodaksemme Medinet Työvuorolistasta niin yksinkertaisen ja kattavan kuin mahdollista.

Yhteydenotto

Räätälöitävä

Järjestelmä räätälöidään klinikan tai sairaalan toiveiden mukaan ja sopeutetaan lääkäreidenne, sairaanhoitajienne ja muun hoitohenkilökunnan tarpeisiin.

Medinet luo tietopohjaa tehokkaammalle resurssien käytölle, kattavat tilastot sekä täydellisen yleiskatsauksen henkilöstöresursseista työvuorojärjestelmän avulla.

Työvuorolistat voidaan tarpeesta riippuen laatia automaattisesti tai manuaalisesti tärkeysjärjestyksen, pätevyyden ja kompetenssin perusteella.

Medinet ottaa myös monet muut seikat huomioon, esim. EU:n työaikasäännöt.


Kaikki työvuorotyypit

Medinetin työvuorojärjestelmällä voidaan käsitellä kaikkia työvuorolistoja, niin päivittäisen toiminnan listoja kuin päivystyksiä sekä poissaoloja.

Työvuorolistat voidaan eritellä klinikoittain, mutta myös yksittäiselle käyttäjälle (lääkärille, sairaanhoitajalle sekä muulle hoitohenkilökunnalle).

Nettipohjainen

Medinet Työvuoro on nettipohjainen työvuoropalvelu.

Työvuorolista on täten aina kaikkien saatavilla ja ajan tasalla riippumatta siitä, missä itse kukainenkin on.

Ei vaadi lainkaan asennusta tai tietokoneiden tai ohjelmistojen päivitystä. Pelkkä verkkoselain riittää.

Tilaus

Medinetin palvelut laskutetaan liittymämuotoisina lyhyellä irtisanomisajalla.

Järjestelmän käyttöönotto sairaaloissa tai klinikoilla on yleensä ilmaista, jolloin järjestelmä saadaan nopeasti käyttöön mahdollisimman pienellä riskillä.

Kuukausi- tai jaksomaksu sisältää ilmaisen teknisen tuen.